Vánoční karneval pro děti bude zdarma. V maskách se sejdou v Městském domě

Maškarní kostýmy a masky, soutěže a veselá zábava. S takovou nabídkou přichází město Přerov, které připravuje „Vánoční karneval pro děti“. Ten se uskuteční v neděli 11. prosince od dvou do pěti hodin v Městském domě. Vstupenky budou zdarma od pondělí 28. listopadu k dostání v budově magistrátu s adresou Smetanova 7.

Foto: Ilustrační obrázek

„Kapacita je 300 osob, počítáme s návštěvou až 160 dětí. Jedná se o další prorodinnou akci v rámci projektu Přerov přátelský rodinám s dětmi. Akce má mezigenerační dosah, se svými vnoučaty mohou přijít i prarodiče,“ řekl náměstek přerovského primátora Vladimír Lichnovský.  

Na malé návštěvníky čeká v Měšťáku show oblíbeného dětského baviče Páji Chabičovského s jeho hosty - kouzelníkem Martinem, populárními TikTokerkami Kačulí a Símou, mezi maškary přijdou i postavičky z pohádek. Z pódia zazpívá dětská zpěvačka Kateřina Kačule Pokorná a jako doprovodný program bude pro děti k dispozici třpytivé tetování. „Mezi čtvrtou a pátou hodinou odpolední se dostaví balónkový klaun, který bude z balónků vyrábět zvířátka či postavičky. V závěru akce děti obdrží dárkový balíček,“ doplnila Romana Pospíšilová z přerovského magistrátu.   

Vánoční karneval pro děti může město bezplatně uspořádat díky projektu Přerov přátelský rodinám s dětmi, s nímž uspělo v celostátní soutěži Ministerstva práce a sociálních věcí „Obec přátelská rodině“. „Vyhráli jsme druhé místo v kategorii měst nad 25 tisíc obyvatel a v souvislosti s tím jsme získali na tento rok 650 tisíc korun, za něž pořádáme akce pro děti, rodiče a prarodiče,“ vzpomněla Romana Pospíšilová. 

Vstupenky se zdarma vydávají od pondělí 28. listopadu na odboru SVŠ (v kanceláři č. 113), 1. patro, Smetanova 7.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker