Inovační hub Přerov už může navštívit široká veřejnost

Nový prostor bude provozovat Inovační centrum Olomouckého kraje, které první klienty přivítá v pondělí 3. července. Otevřeno bude od pondělí do pátku od osmi ráno do čtyř odpoledne. Rezidenti, kteří tu budou mít pronajatou svou kancelář nebo místo v coworkingu, budou mít přístup neomezený, a to včetně sobot a nedělí.

Foto zdroj: prerov.eu

Na myšlence komunitního prostoru podporujícího inovativní podnikání se pracovalo od roku 2020. „Ještě předloni tu stál zanedbaný dům v havarijním stavu, dnes je Blažkův dům chloubou náměstí, která v sobě ukrývá centrum nabité moderními technologiemi. Jsem moc rád, že se hub stane místem, kde se budou lidé potkávat a pracovat a oživí se tak i centrum města,“ řekl přerovský primátor Petr Vrána.

Co do komplexnosti služeb jde v Olomouckém kraji i v České republice o unikátní projekt

Blažkův dům v Přerově nabízí kancelářské prostory, konferenční sál, zasedací místnosti, dílny, nahrávací studio, ale také místo pro relaxaci a odpočinek.

Minulý týden byl hub slavnostně otevřen za přítomnosti pozvaných hostů a odborné veřejnosti. „Nový IN-HUB, který kromě pracovního prostoru nabídne také kreativní dílny s 3D tiskárnami, je pro Přerov přínosem. Jde totiž o region, kde žije řada šikovných lidí, a který má velký inovační potenciál. Věřím, že jim hub jejich vize pomůže naplnit,“ uvedl Jan Šafařík, předseda správní rady ICOK a náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast regionálního rozvoje. Objednat si pracovní místo v inovačním hubu je možno už dnes na stránkách https://inhubprerov.eu/



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker