Agresivního muže, který napadal svou bývalou přítelkyni musela z bytu vykázat policie

V neděli v podvečer byl ze společného bytu v Přerově vykázán 24letý muž, na kterého již v minulosti podala o rok mladší bývalá družka několik oznámení vztahující se k útoku na její osobu.

Foto: Ilustrační obrázek

Vykázání předcházelo opakované fyzické i psychické ubližování, které se odehrálo od sobotního večera do nedělního poledne v místě bydliště, než se poškozené podařilo, pod záminkou nákupu v blízkém marketu, zmizet z jeho dosahu a útoky nahlásit na policii. Po celou dobu ženu nejprve slovně napadal a pak přešel k fyzickému napadání, kdy ji tahal za vlasy, dal několik ran pěstí do obličeje a pravděpodobně teleskopickým obuškem ji několikrát zasadil rány do zad, rukou, břicha a žeber. Přitom jí vyhrožoval, že pokud to někomu řekne nebo oznámí na policii, tak ji klidně zabije.  

"Na základě zjištěných okolností policisté podezřelého zajistili a vykázali ho ze společného obydlí, které sdílí s ohroženou ženou a z bezprostředního okolí na dobu 10 dnů. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů ublížení na zdraví a nebezpečné vyhrožování, za které trestní zákoník stanoví až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker