Dopravní nehodu zavinila starší žena, nedala přednost v jízdě

Křižovatka u Předmostí je místo s častým výskytem dopravních nehod. Nejinak tomu bylo i ve středu 1. dubna v odpoledních hodinách, kdy řidička Hyundaie nedala přednost a způsobila tak škodu za stopadesát tisíc korun.

Foto: Zdroj PČR

Včera odpoledne se stala  na křižovatce u Předmostí dopravní nehoda. Starší řidička jela ve vozidle Hyundai ve směru od Olomouce a na křižovatce začala odbočovat vlevo směrem na Předmostí. Přitom nedala přednost vozidlu značky Mitsubishi, které jelo ve směru od Přerova na Olomouc po hlavní komunikaci.


To mělo za následek čelní střet obou vozidel, kdy jedno z nich zůstalo stát na vozovce a druhé vozidlo skončilo v příkopu. Spolujedoucí žena z vozidla Hyundai a řidič druhého vozidla byli sanitkou odvezeni do přerovské nemocnice na ošetření, naštěstí předběžně jen s lehčími zraněními.


"Dechová zkouška byla u obou řidičů negativní. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 150 000 korun. Nehoda je nadále v šetření policistů z dopravního inspektorátu," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker