Xindl X, Voxel a další. Jazz Tibet Club zažije v sobotu Olomouckou Generál Párty

Večírek na podporu generála Petra Pavla před druhým kolem volby prezidenta pořádají občanští aktivisté z Olomouce. Do Jazz Tibet Clubu dorazí spousta hudebníků, herci, režiséři i jeden známý výtvarník. Vstup na akci je volný.

Xindl X | Foto: FB Xindl X

Na Generál Párty vystoupí například hudebníci a zpěváci Xindl X, Voxel a kapela Sugar and Spice Holding Company. Představí se výtvarník a vizuální umělec Jiří David, herec, režisér a publicista Břetislav Rychlík, herci Adrian Jastraban a Ivana Plíhalová, celou párty moderuje Jana Posníková, členka činohry Moravského divadla Olomouc. V průběhu večera se budou promítat fotografie Jana Šibíka připravené slavným fotografem speciálně pro tuto příležitost. Ze záznamu pozdraví své olomoucké kolegy a fanoušky režisér Jan Hřebejk. Účast v Olomouci potvrdil i Václav Marhoul, scenárista, režisér, herec a filmový producent.

„Všichni účinkující vystupují bez nároku na honorář a případně si platí i cestu a ubytování v Olomouci,“ upozorňuje jeden z pořadatelů party David Hrbek. Vedle něj se na pořádání Generál Párty podílí Daniel Machač, Marie Machačová a Petr Balej.

Začátek párty je ve 20 hodin, dveře Jazz Tibet Clubu v Sokolské ulici budou otevřeny od 19 hodin. Vstup je zdarma.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker