Levandulové království zaplní jarmark, zábava a koncerty hvězd

Už jste někdy navštívili Bezděkov u Úsova? Pokud náhodou ještě ne, tak si určitě nenechte ujít výlet do tohoto malebného koutu severomoravské přírody v těsné blízkosti úsovského zámku. Bězděkov je malá obec s necelou stovkou trvalých obyvatel, ale velká svou novodobou historií a známá už nejen v moravských a českých krajích. Právě zde totiž leží slavný Levandulový statek. A právě sem každý rok ve dnech 5. a 6. července míří tisíce návštěvníků.

Levandulový festival navštěvují každý rok tisíce lidí. Kromě nádherného a voňavého prostředí si mohou letos vychutnat koncerty Michal Prokop tria, Romana Ondráčka, Xindla X, Straceného Ráje, kapely O5 a Radeček a dalších. Foto: ls

V době rozkvetlých levandulí na několika hektarech v těsné blízkosti Levandulového statku můžete prožít dva dny v naprosté uvolněnosti a pohodě začínajících prázdnin. Program festivalu je nejen specificky levandulový s komentovanými prohlídkami záhonů i jejich zpracováním na statku, ukázkami vaření z levandulí se šéfkuchařem gastrocentra „KulinerPlus“ a ČTV Janem Rimplerem, s možností relaxační procházky Levandulovou naučnou stezkou v blízkém okolí areálu i možností navštívit Levandulový krámek s nabídkou levandulových produktů.

Po celou dobu je v areálu navíc připraven multižánrový hudební program sestavený z vynikajících regionálních i profesionálních hudebních skupin, jako jsou Mikash, The Brownies, Crazy Dogs, Michal Prokop trio, Roman Ondráček, Xindl X, Vašo Patejdl, Holátka, Welzl Gang, Mistříňanka, O5 a Radeček, Stracené Ráj, Zakafi nebo Brass Tools.

Na své si přijdou i děti

Ani to není zdaleka všechno. Svými vzpomínkami, postřehy a zázraky nejen z přírody, ale i z televizního vysílání potěší návštěvníky Vladimír Kořen. Program je připraven samozřejmě také pro děti, na které čekají zábavné hry, soutěže, malování na obličej, modelování balonků, dětský kolotoč či jízda na ponících.

V občerstvovacích stáncích bude připraveno pivečko i nealko nápoje, zmrzlina a káva, klobásky na grilu, stánkové i cateringové teplé občerstvení. 

Řidičům bude sloužit velké parkoviště na louce před Bezděkovem, o bezvadnou organizaci se postará čtyřicetičlenný organizátorský tým vedený hospodářem Levandulového statku Lukášem Drlíkem.

Neváhejte a přijeďte! Jen pro vás bude vonět rozkvetlá levandule 5.a 6. července v Bezděkově!




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker