Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice AGEL Přerov otevře své dveře všem budoucím rodičům

Prohlídka prostor porodnice, seznámení se s porodními asistentkami, dostat základní informace ohledně porodu, ale také možnost se na cokoli zeptat – tuto nabídku má pro všechny budoucí rodiče Nemocnice AGEL Přerov. U příležitosti Dne otevřených dveří bude také k dispozici vytvoření 3D fotografie děťátka zdarma. Akce proběhne v úterý 24. dubna od 13 do 17 hodin a vstup na ni je bezplatný.

Foto zdroj: AGEL

„Současným trendem je maximální informovanost maminek, a k ní patří určitě i osobní poznávání prostor porodnice. Rádi proto rodičkám, ale i jejich doprovodu nabízíme možnost navštívit nás, v klidné atmosféře si popovídat a dozvědět se užitečné informace o přípravě na porod, o porodu samotném nebo o službách /alternativních metodách/, které maminkám nabízíme. Jakmile totiž maminky přijíždějí v pokročilejší fázi porodu, mnohdy už nebývá na delší rozhovory prostor,“ říká Mgr. Radmila Šimoníková, vrchní sestra Gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice AGEL Přerov.

V rámci Dne otevřených dveří gynekologicko-porodnického oddělení budou moci rodičky navštívit gynekologickou ambulanci, porodní sály, oddělení šestinedělí, včetně prohlídky nových nadstandartních pokojů a novorozenecké oddělení.

„Den otevřených dveří je skvělou příležitostí pro všechny ženy, které porod u nás plánují či zvažují, a to zejména pokud jsou prvorodičkami. Osobní návštěvou poznají prostředí i personál, osobně se budou moci zeptat na cokoliv, co je zajímá. V jejich velký den pak přijedou do již známého prostředí,“ vysvětluje Bc. Bronislava Budinová, hlavní sestra Nemocnice AGEL Přerov.

V porodnici Nemocnice AGEL Přerov přijde každoročně na svět více než šest set dětí z celého Přerovska a zájem rodiček o porod zde stále roste. Na porodním sále Nemocnice AGEL Přerov jsou vedeny porody od ukončeného 34. týdne těhotenství, k tlumení bolesti je dle možností nabízena epidurální analgezie, inhalační analgezie a celá řada alternativních metod. Oddělení disponuje 7 standartními pokoji a 3 nadstandartními pokoji, z toho dva pokoje byly nově vybudovány v tomto roce.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker