Vodo-písko-hrátky. Přerovské děti se budou na konci července bavit v Michalově

Voda, písek, zábava, cesta do pohádky – to všechno bude spojovat akci, kterou pro nejmenší děti pořádá přerovské radnice. Vyrobit si z písku třeba hrad, dinosaura nebo třeba i sněhuláka budou moci 27. července od desíti ráno do dvou odpoledne v Michalově – na dětském hřišti u občerstvení U Králíčka.

Foto zdroj: prerov.eu

„Děti si budou hrát na třech pískovištích, jedno z nich vznikne jen pro účel této akce. Necháme dovézt hromadu písku a dodáme také hračky na písek. A děti si budou užívat i vodní hrátky,“ řekl náměstek primátora Vladimír Lichnovský. Součástí akce bude i zábavná hra Kouzelná cesta, na které děti doprovodí pohádkové bytosti, které jim budou dávat různé úkoly. „Děti při startu obdrží kartičku a do ní začnou sbírat razítka za splnění úkolů. Při nasbírání všech razítek je čeká sladká odměna v podobě zmrzliny. Soutěžní karta je zároveň i slosovatelná – o půl jedné se mohou malí účastníci, kteří budou mít v losování štěstí, těšit na malý dárek,“ doplnila Romana Pospíšilová z přerovského magistrátu.

Akce nazvaná „Vodo-písko-hrátky“ navazuje na loňskou úspěšnou akci Letní pískovaná, která se konala rovněž 27. července a těšila se velkému zájmu malých Přerovanů.

Halda písku a na něm v rukou dětí bagry, lopatky, kyblíky a formičky – tak to vloni 27. července vypadalo v Michalově. Úředníci se kvůli dětem převlékli do masek, které jim měly na jednotlivých soutěžních stanovištích zpříjemnit pohádkovou cestu. Letos bude mít akce obdobnou podobu.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker