V Divadle na Šantovce se sejdou podnikatelé z celého kraje. Výnos pomůže malému Adámkovi vrátit se do života

Přátelská atmosféra, až 50 podnikatelů z nejrůznějších oborů a networking, který pomáhá. I taková bude otevřená snídaně olomouckého business klubu My Networking Club s charitativním přesahem – ve středu 19. dubna v Divadle na Šantovce. A zájemci z řad podnikatelů se mohou stále registrovat. Výnos z celé snídaně, kterou podpoří také hejtman Josef Suchánek a primátor Miroslav Žbánek, půjde na pomoc čtyřletému Adámkovi.

Foto: Ilustrační obrázek

Už podruhé nabídne otevřená snídaně podnikatelům z olomouckého regionu příležitost získat nové kontakty a obchodní příležitosti v přátelském a současně dynamickém prostředí, které navíc pomáhá.

Činnost MNClubu je úzce spjata s Nadací Malý Noe, která už šestnáct let zcela nezištně podporuje handicapované, týrané a jinak znevýhodněné děti, a to unikátním systémem sto procent, tedy bez nároku na jakoukoliv odměnu. A právě na její podporu půjde veškerý výnos z této snídaně.

„V loňském roce se nám v rámci prvního ročníku akce podařilo vybrat celkem 32.601 Kč, které pomohly malému Františkovi, aby mohl podstoupit rehabilitace,“ prozradil manažer klubu Michal Ondra.

„Letos každý ze zúčastněných podnikatelů přispěje částkou 400 korun na pomoc čtyřletému Adámkovi, který před několika měsíci onemocněl virem a jen zázrakem přežil, zůstal však zcela ochrnutý. Postupně se jeho stav zlepšuje a nyní je při plném vědomí, přesto ale zůstává uvězněný ve svém těle,“ vysvětlil smysl charitativní sbírky předseda správní rady nadace Jaroslav Strejček. „Rehabilitace jsou pro Adámka jedinou nadějí, pojišťovna je ale nehradí a náklady se pohybují ve sta tisících. Rodičům tak nezbývá než se spolehnout na podporu lidí s dobrým srdcem,“ dodává.

Otevřená snídaně proběhne ve středu 19. dubna od 7:45 do 11:00 v prostředí Divadla na Šantovce a stále je možné si na ní zajistit své místo. Vítáni jsou malí i střední podnikatelé či majitelé firem, kteří chtějí načerpat inspiraci v dynamickém kolektivu, navázat nové kontakty i smysluplně pomáhat ověřenou cestou. Přihlášení je možné na e-mailu info@mnclub.cz.

Na členy a hosty klubu čeká nejen bohatý raut a možnost v 60 vteřinách představit své podnikání a služby, ale také informace z mnoha oborů a příležitost najít řešení pro své záležitosti.

„Velmi si vážím, že přijali pozvání také pan hejtman Josef Suchánek a primátor města Olomouce Miroslav Žbánek, kteří společně převzali nad setkáním záštitu,“ doplnil Ondra s tím, že velké business snídaně jsou dále v plánu minimálně jedenkrát ročně. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker