Personální agentura Randstad otevírá novou pobočku v Přerově, nabízí stovky míst

Největší personální agentura na světě Randstad rozšiřuje své působení o novou pobočku, kterou otevírá v Přerově. Spolupracovat bude s klienty v Olomouckém, Zlínském a zčásti Jihomoravském kraji, a to včetně velkého projektu v Kojetíně. Počet poboček společnosti Randstad v České republice tak vzroste na 9, dalších 16 filiálek provozuje přímo v klientských firmách.

Foto: Ilustrační obrázek

Společnost Randstad otevře 17. dubna novou pobočku v Přerově. „Přerov je pro nás strategické místo, protože z něj můžeme pokrýt poptávku v Olomouckém, Zlínském a zčásti i v Jihomoravském kraji,“ uvedl v této souvislosti Petr Douda, tiskový mluvčí Randstad Česká republika. V regionu společnost spolupracuje s klienty z výrobního sektoru, automobilového a potravinářského průmyslu, logistiky a distribuce. Randstad tak bude provozovat 9 regionálních poboček v Praze, Brně, Ostravě, Hradci Králové, Humpolci, Chomutově, Liberci, Ústí nad Labem a nejnověji v Přerově.

Nová pobočka zájemcům nabídne uplatnění v řadě dělnických, administrativních i odborných profesí. Půjde zejména o logistiku, operátory, mechanické seřizovače, ale i o uplatnění v oborech jako IT, řízení prodeje, obchodní, inženýrský management či zákaznický servis a o pozice komoditní manažer, strategický nákupčí nebo strojní konstruktér. „Věříme, že naše nabídka zaujme i kandidáty z jiných měst a regionů, kteří mohou využívat svozové dopravy nebo se za prací přestěhují,“ prohlásil Petr Douda. „Mnozí z nich tady najdou dlouhodobé pracovní uplatnění na stálé úvazky. Agenturním zaměstnancům zase garantujeme stejné podmínky jako kmenovým pracovníkům firmy.“

Míra nezaměstnanosti dosahuje v Olomouckém kraji 3,2 % a patří k nejnižším v České republice, pro místní firmy je proto obtížné shánět vhodné kandidáty na požadované pozice. Společnost Randstad v souvislosti s otevřením nové pobočky očekává jak rozšíření spolupráce se stávajícími klienty, tak navázání partnerství s novými. „Díky našim zkušenostem v oblasti náboru a práci s talenty se těšíme, že budeme moci podpořit místní podniky a přispět k rozvoji regionu,“ doplnil Petr Douda.

Zájemci naleznou seznam nabízených pozic na této adrese: www.randstad.cz

Pro další, podrobnější informace prosím kontaktujte: Eliška Applová, EPIC Public relations, e-mail eliska.applova@epicpr.cz, mobil + 420 724 259 523.

O společnosti Randstad

Společnost Randstad je globálním lídrem v segmentu HR služeb, specializuje se na řešení v oblasti flexibility práce a poskytování personálně poradenských služeb. Podporuje lidi a podniky v dosažení jejich skutečného potenciálu. Věří, že nejlépe se toho dá dosáhnout spojením lidského přístupu s využitím nejmodernějších technologií a aby poskytovala správná řešení ve správný okamžik, využívá jedinečnou kombinaci Tech a Data. Portfolio služeb, které společnost Randstad nabízí, zahrnuje klasické agenturní zaměstnávání a vyhledávání pracovníků na hlavní pracovní poměr, in-house řešení, executive search a komplexní řešení v oblasti HR.

Společnost Randstad N.V., která byla založena v roce 1960 se sídlem v Diemen (Nizozemsko), je kótována na NYSE Euronext Amsterdam. V roce 2022 měl Randstad 46 000 vlastních zaměstnanců a vytvořil příjmy v hodnotě 27,6 miliard eur. Společnost, působící ve 39 zemích celého světa, pomohla v roce 2022 najít smysluplné zaměstnání téměř 2 000 000 uchazečů u 230 000 klientů.

V České republice poskytuje společnost Randstad služby v oblasti agenturního zaměstnávání, procesního řízení lidských zdrojů a vyhledávání zaměstnanců na stálé úvazky prostřednictvím 21 pracovišť a sítě 170 konzultantů.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker