Zubřice se staly další kořistí brněnských Šelem

Postavení v tabulce favorizovalo domácí tým. Ten na své palubovce body nerozdává a Zubřice tak nemohly očekávat lehkou cestu za třetí letošní výhrou.

A domácí hráčky od prvního setu ukazovaly proč jsou momentálním lídrem extraligové tabulky. Díky převaze v útoku i na servisu si vypracovaly úvodní náskok, který navýšili až na devítibodový rozdíl. Time-outy se podařilo nabudit přerovský tým trenéru Vlčkovi a ztráta se dařila odmazávat. Stejně tak pomohl time i na straně domácích a set již dovedl tým Brna do vítězství. 

Vyrovnaná hra v úvodu druhého setu. K vidění byl boj o každý míč v dlouhých rozehrách. Přerovské hráčky si tentokráte byly schopny pomoci servisem a předváděnou hrou nutily Brňanky k chybám. Drobný náskok se rozplynul v půli setu a jeho závěr domácí hráčky opět ovládly.

Návrat ke hře z prvního setu a nevynucené chyby Zubřic to vše vedlo k rychlému náskoku VK Brno ve třetí sadě. Zatímco hostující trenér brzy vyčerpal oddechové časy, domácí trenér sáhl vzhledem k náskoku k prostřídání. Zubřice se ještě chytly šance a náskok smazaly. V dramatické koncovce však byl úspěšnější domácí tým.

Utkání pro svazový web ohodnotila kapitánka Přerova Sandra Kotlabová a trenér Radim Vlček.

Sandra Kotlabová (kapitánka Volejbal Přerov): „Bohužel jsme dnes nehrály vůbec dobře. Nedodržovaly jsme taktické pokyny a od toho se odvíjela hra. Ve druhém setu jsme se trochu zvedly, předváděly jsme to, co jsme chtěly a to na holky platilo. Nakonec jsme se však vrátily ke svým zbytečným chybám a holky byly jednoznačně lepší.“ 

Radim Vlček (trenér Volejbal Přerov): „Dnešní utkání ukázalo rozdíl mezi oběma soupeři a hlavně mentální sílu. Znovu se ukázalo, že když v některých momentech můžeme, zpanikaříme a děláme chyby. Dnes mě nejvíc štve, že jsme prohráli na tom, že jsme nedodrželi taktiku, což budu muset znovu hráčkám vytknout.“



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker