Volejbalistky doma vítězně

Po čtvrteční dohrávce 1.kola extraligy volejbalistek kdy přerovský tým po matném výkonu padl 3:1 se v sobotu večer utkaly zubřice se Sokolem Šternberk. Sokolky dovedly v letošní sezóně tři ze čtyř dosavadních zápasů do tie-breaku a bojovný výkon se dal očekávat i v Přerově.

Přetahovaná o výsledek v prvním setu byla dána dobrou obranou obou týmů, ale i spoustou zkažených podání z obou stran. Protipólem je málo vídaných šest es za set. Podáním Tinklové se domácí tým dostal k vítězství v prvním setu. 

Ani v druhém setu nedokázal žádný z týmů výrazněji odskočit. V koncovce se k prvnímu setbolu dostal hostující tým, ale po zisku bodu poslal trenér Vlček na podání mladičkou Říhoškovou. Ta set dopodávala do vítězné tečky pro Přerov. 


Snad pověstný strach z vítězství postihl domácí tým v třetím dějství. Nervozita a množství chb znamenaly v součtu jasný zisk setu pro hosty. 

 Čtvrtý set dobře rozpodávala Rusek. Poslední rovnovážný stav je v zápise o utkání veden 10:10. Od té doby již zubřice kráčel za premiérovým vítězstvím. 

Jakou má pro psychiku týmu cenu bylo patrné ihned po proměněném mečbolu. Upřímná radost po bojovném výkonu byla z děvčat patrná. Slovy kapitánky Sandry Kotlabové „ Jsme rády za první vítězství. Byly jsme lepší, zdobila nás bojovnost.“ Ve čtvrtek čeká děvčata zápas v Ostravě a v sobotu od 18:00 hostí v domácí hale celek Frýdku-Místku.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker