Od pátku až do neděle házenkáři bodovali

Víkendové zápasy byly pro házenkářské týmy na vítězné vlně.

2. liga mužů SKP Pepino Frýdek-Místek : SK Žeravice 16:16 (9:8) 

Jako první o víkendu body do tabulky druhé ligy zapsalo mužstvo mužů. Konkrétně bod jeden za remízu 16:16 s rezervou extraligového SKP Pepino Frýdek Místek.

krajská soutěž OLKSH starších žáků SK Žeravice : TJ Cement Hranice

V souboji týmů ze samého dna tabulky v soutěži OLKSH byli úspěšnější domácí borci. Tým opět posílený mladšími žáky vybojoval své první body v letošní sezóně a bez bodu tak zůstává soupeř z nedalekých Hranic.

2. liga žen SK Žeravice : HC Nový Jičín 27:18 (12:7)

Sobotní program v hale Spartaku Přerov uzavřel souboj žen s HC Nový Jičín. Taktéž se jednalo o souboj týmů v té době bez bodového zisku. Žeravický tým si v domácím prostředí došel pro první bodový zisk celkem jednoznačným poměrem.

V neděli domácí žeravickou halu obsadily oba výběry mladšího žactva. Letošní systém je dvojzápasový a soupeřem jim bylo mužstvo DHK Zora Olomouc A a TJ Cement Hranice. V prvním zápase se Zorou si v první půli, která se dle regulí soutěže hraje s celoplošnou osobní obranou si olomoucké dívky vypracovaly náskok. Tento se díky i přes zlepšenou hru v druhé půli, bohužel se špatnou koncovkou, nepodařilo stáhnout. Výsledek zápasu 8:16. V druhém zápase děvčata vše odčinila a hranický tým si tak odvezl porážku 22:8. Ve vzájemném zápase našich soupeřů si Zora s týmem Hranic poradila 21:4.

Po dívkách na palubovku nastoupil tým mladších žáků. Kluci potvrzují svou dobrou formu tým Uničova porazili celkem jednoznačně 20:8 a následně byli úspěšní i s týmem hranickým. Tento zápas měl na tabuli konečné skóre 27:12. Ve vzájemném zápase našich soupeřů byl úspěšnější tým Uničova v poměru 24:10.

I žáci hrají své zápasy s osobní obranou v první půli a zónovou v půli druhé. Pro úplnost v obou kategoriích probíhá o přestávce dovednostní disciplína "shot-out" (rychlý protiútok) a vítězství v ní znamená připsání jednoho vstřeleného gólu vítěznému týmu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker