Mini lázně v Relaxačním centru ADAM. Kompletní relaxace během pár hodin

Slaví vaši blízcí nějaké kulaté výročí či půlkulaté narozeniny? Přemýšlíte čím byste je potěšili a udělali radost? Poradíme vám! Naše relaxační centrum připravilo pro tyto příležitosti speciální dárkový balíček „Den pro Tebe“. Jedná se o takové „mini lážně“, kdy si během čtyř hodin dopřejte hodinu v solné jeskyni, bylinnou parní lázeň po dobu 30 minut, hodinovou masáž celého těla, Indickou masáž hlavy po dobu 30 minut a hodinu kosmetického ošetření. V případě, že budete chtít obdarovat muže, je možné vyměnit kosmetické ošetření za reflexní masáž chodidel.

Dopřejte vašim blízkým nebo sobě v této uspěchané stresové době čtyři hodiny relaxace a hýčkání s jedinečným dárkovým poukazem "Den pro Tebe". Minilázně v relaxačním centru vám zajistí celkový restart organismu a zasloužený odpočinek.

Solná jeskyně

je nejnovějším originálním způsobem, jak využít kamennou sůl a sůl z mrtvého moře pro podporu imunitního systému, horních a dolních cest dýchacích, léčbu astmatu, alergie, bronchitidy a zajištění celkového relaxu. V solné jeskyni panuje specifické mikroklima, které je charakteristické výjimečnou bakteriologickou čistotou vzduchu, který je nasycen záporně nabitými částicemi, minerály a mikroelementy. Kromě záporné ionizace, která blahodárně působí na člověka, je vzduch v jeskyni obohacen částicemi jódu, draslíku, vápníku, hořčíku, selenu, brómu a mnohými dalšími prvky.

Bylinná parní lázeň Baobab

Jedná se o relaxační a rehabilitační proceduru založenou na principu napařování při použití bylin. „Při prohřátí organismu dochází ke zvýšenému vstřebávání účinků bylin po celém těle, což prohlubuje uvolnění a čištění organismu. Tato relaxační metoda se s úspěchem využívá nejen k celkovému uvolnění, redukci hladiny stresových hormonů a navození pocitu celkové harmonie, ale také k odstranění únavy, zmírnění bolesti pohybového aparátu, odstranění křečí a prohřátí celého organismu,“ informuje Šimová. Lázeň současně pomáhá zlepšit krevní oběh, podporuje tvorbu nových buněk a zlepšuje strukturu pokožky. Celkově stimuluje pocit zdraví a pohody, ale také navíc regeneruje metabolismus a pomáhá optimalizovat tělesnou hmotnost.

Masáž celého těla

patří mezi manuální relaxační techniky, působící okamžitě a jednorázově nejen na tělesný, ale i duševní stav masírované osoby. Odstraňuje únavu, ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva. Je vhodná pro všechna onemocnění pohybového aparátu, poúrazové stavy nebo při rekonvalescenci. Doporučuje se při stavech po fyzickém vyčerpání nebo při svalové únavě.

Indická masáž hlavy

Dodává energii horní polovině těla. Masáž začíná na horní polovině zad, postupuje směrem k hlavě a tím uvolňuje tělo. Tato masáž je známá jako champissage, od čehož je odvozeno slovo šampon. Po více než 4 000 let byla provozována v asijských rodinách a tvoří část rituálu péče o vzhled a krásu. „Masáž se zaměřuje na uvolnění napětí svalů ramen, krku, hlavy a obličeje. Je také označována jako antistresová – pomáhá zmírnit bolesti hlavy a očí, uvolňuje pohyb ramenou a šíje, zlepšuje prokrvení (především v lebce) a napomáhá proudění lymfy,“ dodává Renáta Šimová. Masáž podporuje růst vlasů a zlepšuje jejich kvalitu.

Kosmetika

Nechejte nás zvýraznit vaši přirozenou krásu a nabídněte svému tělu zasloužený odpočinek. Nechejte se pohladit přírodou a jemnými cílenými doteky, získejte pocit uvolnění, radosti, vnitřního štěstí a novou energii. A to vše v příjemném a klidném prostředí našeho relaxačního centra při tónech relaxační hudby, dotecích starověkých dálek a záři solných kamenů. „Provádíme léčivé, zkrášlující a omlazující kosmetické ošetření s unikátními dermatologickými přípravky TianDe – pro přirozený stav pleti, dokonalou svěží barvu obličeje, životní sílu a svěžest pomocí kolagenu, esenciálních olejů z bylin a květů, vitamínů, placenty, extraktů z mořských řas a to vše na základě pět tisíc let starých receptur staré Číny a Tibetu,“ uzavírá za relaxační centrum masérka a kosmetička Zdenka Kolářová.

Balíček nabízíme za akční cenu 1 700 korun. V případě zájmu je také možné sestavit si balíček Mini lázní na míru podle vašich konkrétních požadavků. Relaxační centrum ADAM najdete v Přerově na adrese Dluhonská 41. Více informací se dočtete zde www.adam-pr.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker