Přerovský ples přivítá kapelu Jelen a další skvělé hosty

Rok se s rokem sešel a jedinečná plesová událost se opět vrací do prostor Městského domu v Přerově. Přerovský ples s podtitulem „Milujeme bublinky“ už tuto sobotu 2. března nabídne od 19 hodin skvělé hudební a hvězdné hosty, tanec až do rána, výtečné občerstvení, další doprovodný program a samozřejmě také spoustu bublin a bublinek!

Hlavní hudebním hostem Přerovského plesu bude hitová kapela Jelen. Foto: Petr Kozli

Večer započne svým vystoupením skvělá Tereza Balonová, kapela JAMR´S se postará o to, abyste v průběhu celého večera mohli rozvlnit boky a protančit střevíce na nestárnoucí hity hudebních velikánů a finále plesu obstará hlavní hudební host večera, famózní kapela JELEN.

Nechat se okouzlit a třeba i inspirovat tanečními kroky můžete od mistrů tanečního parketu – Adama Chytila s taneční partnerkou Nikolou Saňákovou. Se svojí burlesque show vystoupí a svůj taneční um předvedou i tanečníci z tanečního studia Tomáše Komendy. Večerem nás provede půvabná moderátorka Veronika Petruchová.

Své štěstí můžete zkusit v tradiční soutěži o ceny, vzpomínky na sobotní večer si uchováte díky zážitkovému fotokoutku. Čeká vás i bohaté občerstvení, módní přehlídka a samozřejmě DJ a afterparty Radia Haná.

„Vstupenky na tuto akci byly vyprodané závratnou rychlostí. To nás neskutečně těší a věříme, že si s námi všichni hosté užijí hvězdný večer. Chtěli bychom zároveň poděkovat všem partnerům za podporu, díky nim můžeme opět nabídnout to nejlepší. Zkrátka a dobře: I letos se rozhodně máte na co těšit,“ říká David Foretník, ředitel spolupořádajícího Radia Haná.

Přerovský ples

2. 3. 2024 od 19.00 hod.

Městský dům, Kratochvílova 1, 750 02 Přerov

www.prerovskyples.cz

https://www.facebook.com/prerovsky.ples





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker