Přerovské děti jsou zvány na karneval, bezplatné vstupenky se budou rozdávat od pondělí

Těšení se na Mikuláše si mohou přerovské děti zpříjemnit karnevalem, který se bude konat v neděli 3. prosince v Městském domě. Druhý ročník této akce pořádá město Přerov.

Foto: Ilustrační obrázek

„Karneval začne ve dvě hodiny – a malí návštěvníci se budou bavit až do půl šesté. Na děti čeká show oblíbeného dětského baviče Páji Chabičovského s jeho hosty, přijdou i postavičky z pohádek, zazpívá dětská zpěvačka Kateřina Kačule Pokorná a jako doprovodný program bude malování na obličej,“ prozradil náměstek primátora Vladimír Lichnovský. Vstup na karneval bude možný pouze na vstupenky s místenkou – a ty se budou zdarma vydávat od pondělí 13. listopadu na odboru sociálních věcí a školství ve Smetanově ulici, v kanceláři číslo 113. „Kapacita sálu je 278 osob a vítány budou děti v jakýchkoliv maskách a kostýmech. Na závěr pak malí účastníci dostanou i dárkový balíček s překvapením,“ dodala Romana Pospíšilová z přerovského magistrátu.

Na Mikuláše, 5. prosince, pak chystá město Přerov pro děti další zábavné akce, pozvánka na ně bude zveřejněna na webu města.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker