Namrzlá silnice u Tučína připravila jednomu řidiči perné chvilky

Včera 29. ledna se mezi Pavlovicemi a Tučínem stala dopravní nehoda. Osmatřicetiletý řidič nezvládl levotočivou zatáčku na namrzlé vozovce a dostal smyk. Naštěstí svědek nehody poskytl řidiči a jeho spolujezdkyni pomoc a přivolal záchranku.

Foto: Zdroj Policie

K nehodě vyjížděla včera ráno hlídka dopravních policistů. Na místě zjistila, že 38letý řidič jel s autem ve směru od obce Pavlovice na Tučín. Při projíždění levotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost vozidla aktuálním podmínkám a protože se na komunikaci nacházelo náledí, dostalo auto smyk a sjelo do pravého silničního příkopu, kde narazilo do vzrostlého stromu.


"Za vozidlem jel svědek nehody, který ihned poskytl posádce havarovaného vozidla pomoc, dostal je z auta ven a přivolal záchrannou službu," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Řidič byl sanitkou převezen do Fakultní nemocnice Olomouc a jeho spolujezdkyně skončila v přerovské nemocnici. Při havárii byl poškozen plot místního koupaliště.

"Za pomoci HZS bylo vozidlo vyproštěno a hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 90 000 korun. Událost je nadále v šetření," dodala Zajícová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker