„Navazujeme na to nejlepší z Bistra Helen, přinášíme čerstvost, nové trendy a radost z gastronomických zážitků. V Lobster Bistru je vítaný každý zákazník,“ říká nový šéfkuchař Robin Kunc. Ten se po létech vaření v předních pražských restauracích a mnoha stážích v zahraničí vrací domů na Hanou. Naposledy působil ve skupině La Collezione u Riccarda Lucqueho v Praze. Teď je připravený přinést vám to nejlepší z evropské gastronomie přímo do srdce Olomouce.
Pět obědových jídel i oblíbený brunch
Už nyní vás bistro překvapí nabídkou nového snídaňového lístku, pěti obědových jídel a polévky na týdenním menu, které servírujeme až do večerních hodin. Vitrínu obohatí výběr uzenin, sýrů, nakládané zeleniny a několika druhů čerstvého pečiva a sendvičů, které si zcela jistě brzy zamilujete.
Dezerty, koláče a další sladké samozřejmě najdete také, stejně jako lahodnou kávu a další nápoje. Nově můžete vyzkoušet také různé druhy šumivých a tichých vín po skleničce. A oblíbený brunch? Ten vás bude i nadále čekat každou neděli, jak jste zvyklí. Stylové prostory bistra s jedinečnou terasou budou dále hostit pop upy, degustace a další gastronomické akce.