Přerov hostil 54. celostátní výstavu mladých králíků a okresní dožínky

O víkendu se v Přerově uskutečnila již 54. celostátní výstava mladých králíků a 16. celostátní výstava drůbeže, která přilákala nejen chovatele, ale také rodiny s dětmi a milovníky zvířat z širokého okolí. Celkem se zde představilo 1723 králíků, 714 kusů drůbeže a 150 holubů. K vidění však byla i další zvířata – exotické ptactvo, kozy, ovce, krávy a koně, což akci přeměnilo na opravdovou zvířecí show.

Jedním z hlavních lákadel akce byla soutěž „králičí hop“, kde králíci zdolávali překážky a přilákali pozornost především mladších návštěvníků. Velké nadšení a potlesk zazníval při každém úspěšném skoku.

Akce proběhla souběžně s okresními dožínkami, které oslavovaly úspěchy zemědělců a jejich sklizeň. O bohatý kulturní program se postaraly oblíbené kapely jako Záhorská kapela, Skarlet, Elán revival, Pirillo a Kameron, které roztančily přítomné a přinesly radostnou atmosféru lidové slavnosti.

Výstava ukázala, že chovatelské tradice jsou stále živé a mají silné zázemí. Kromě toho nabídla i příjemný den pro rodiny, které se mohly dozvědět více o zvířatech a užít si venkovskou atmosféru plnou hudby, zvířat a dobré nálady.





INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1