Dokonalý výlet do časů rock'n'rollu, Coca Coly a krásných dívek! Pick'n'Eat v Olomouci!

Takhle vymazlený retro podnik je opravdu pohádka! Pick'n'Eat je bistro, které vás vezme spolehlivě za srdce a vtáhne do atmosféry padesátých let v USA, kdy se za velikou louží rodil rock'n'roll, dívky byly krásné a estetice vládl styl pin up. "Vítejte zpět v 50. letech minulého století, v časech amerického snu."

Do posledního detailu věrná replika typického amerického bistra 50. let minulého století teď láká hosty v Olomouci!

Po roce příprav a tvrdé práce otevřel novou retro restauraci na rohu ulic 8. května a Zámečnické Dušan Horňák, jinak majitel již známého pubu V Podpalubí, do nějž se po schodech dolů sestupuje jen asi o patnáct či dvacet metrů dál. Na uvolnění prostor po někdejším asijském bistru v podloubí historického domu na rohu dvou ulic čekal s odhodláním porvat se o místo na slunci a uskutečnit svůj sen, tedy otevřít zcela věrnou repliku amerických barů a restaurací z poloviny minulého století. Dá se tedy říct, že si tady splnil svůj "americký sen".

"Ano, tohle je moje nejoblíbenější éra, řekl bych, že v té době jsem se měl narodit," říká s úsměvem Dušan Horňák, ve skutečnosti o celé dekády mladší než ti, kdo reálně tuto dobu pamatují. Jak ukazuje výsledek, generační rozdíl vůbec nevadí. 

Jak nový podnik charakterizovat? Asi slovy, která použil na své facebookové stránce. "Chceš zažít znovu atmosféru, kdy se po amerických ulicích proháněly Cadillacy v pastelových barvách, v Bílém domě seděl "Ike" a odevšad vykukovala rozesmátá rodinka, kdy matka je hospodyňkou v domácnosti a otec je obchodníkem v obleku? Otevřeli jsme autentické americké bistro ve stylu 50. let, kde si dáš nejen milkshaky, ale taky pravé americké limonády a jídlo, po kterém už nebudeš chtít jiné. Burgery, hot-dogy, sandwiche s trhaným masem," láká bistro. 

Už v pátek se tady odehraje první zajímavá společenská akce. Olomoucké Apokalips-pole dance studio tady bude "pomáhat tancem". Akce Pole Dogs přinese tanec na tyči, pin up girls a skvělou podívanou a hlavně výtěžek z charitativního focení poputuje na pomoc psímu útulku v Olomouci. Akce začíná v pátek 17. září v 18 hodin.

Přijďte, stojí to za to! Po stejně laděné kavárně 21 Rock'n'Roll Cafe v Masarykově ulici teď máme v Olomouci i odpovídající restauraci. 

Páteční akce pomůže psům v olomouckém útulku

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

Foto: Pick'n'Eat Olomouc

A takhle vypadá tematicky příbuzná kavárna 21 Rock'n'Roll Cafe v Masarykově ulici! 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker