Přerovský ples rozzáří hvězdné krásky Kristína a Eva Decastelo

Za vším hledej ženu! Tak zní všeříkající podtitul Přerovského plesu pod záštitou města Přerova, který se vrací po dvouleté pauze. Očekávaná společenská akce se uskuteční v sobotu 11. března a jako vždy nabídne skvělé hudební a hvězdné hosty, tanec až do rána, výtečné občerstvení a další doprovodný program, který si hosté užijí na maximum.

Přerovským plesem hosty provede oblíbená herečka, modelka a moderátorka Eva Decastelo. Foto: red

„Přerovský ples je tou nejlepší příležitostí, jak si užít příjemný večer s partnerem či partnerkou, nebo dokonce i s celou partou přátel. Nechte se unášet na vlnách skvělé zábavy, za doprovodu hvězdných hostů a užijte si příjemné chvíle ve výborné společnosti. Jsme rádi, že vám opět můžeme nabídnout to nejlepší, a to i díky podpoře našich partnerů, bez kterých by to nešlo. Děkujeme,“ říká ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger a dodává: „Pokud ještě nemáte vstupenky, neotálejte s jejich koupí dlouho, mizí opravdu rychle“. 

Hudba, tanec, soutěž i zážitková gastronomie

A na co všechno se mohou hosté těšit? Třeba na koncert okouzlující slovenské pěvecké hvězdy Kristíny plný tanečních hitů. Zpěvák Honza Mlčoch připomene ve svém jedinečném aranžmá písně Karla Gotta a k tanci i poslechu bude hrát po celý večer skvělá hudební skupina Jamr´s.

Nechat se okouzlit a třeba i inspirovat tanečními kroky mohou návštěvníci od mistrů parketu – svůj um předvedou členové tanečního studia Tomáše Komendy.

"Večerem hosty provede oblíbená herečka, modelka a moderátorka Eva Decastelo. A to pořád není vše! Připravte se také na tradiční soutěž o ceny, fotokoutek, zážitkovou gastronomii a samozřejmě na DJ a afterparty Radia Haná," vypočítává z programu Marek Berger.


Přerovský ples

11. 3. 2023 od 19.00 hod.
Městský dům Přerov





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker