Celloween: Premiéra jedinečného projektu, talentovaných přerovských umělců měla úžasný ohlas

Kdo nebyl v sobotu večer na představení Celloween, které se uskutečnilo ve spolupráci hudebního kvarteta známé přerovské skupiny Arrhythmia a Moravské školy tance, ten o hodně přišel. Městský sál praskal ve švech, když se vyprodané prostory plnily nedočkavými návštěvníky.

Krátce po půl osmé hodině večer se světla zhasla a na pódiu se objevily první záblesky očekávaného propojení rockové hudby, hororové literatury Karla Jaromíra Erbena a úžasných tanečních kreací. Zazněly první tóny violoncellistů a na parket přitančily spoře oděné tanečnice.


Celý večer doprovázel návštěvníky vypravěč v podání Čestmíra Beťáka, který dodal celému projektu dokonalou atmosféru společně s perfektně zpracovanými kostými a temnou hudební linkou. 

"Bylo to opravdu vynikající, kluci z Arrhythmie i tanečníci byli úžasní, určitě mohu doporučit, těm kdo tu dnes nemohli být," zhodnotila vystoupení Jaroslava Poláková.

Zážitek se opravdu nedá popsat slovy, ale propojení tanečního baletu s originálním hudebním doprovodem sklidilo několikaminutový potlesk ve stoje. Diváci byli nadšení a není se čemu divit, za takové zpracování svého příběhu by se jistě nestyděl ani sám Karel Jaromír Erben. O budoucnost tohoto unikátního spojení se rozhodně nemusíme bát, protože po takovém úspěchu se jistě můžeme těšit nejen na opakování, ale snad i na další výjimečné projekty jako je Celloween. 

Jedinou chybou byla uzavřená kavárna Městského domu, kam se návštěvníci i účinkující chystali po představení jít oslavit úspěšnou premiéru. Snad bude příště vedení hotelu Jana, které má kavárnu v provozu, zodpovědnější a pošle někoho obsluhovat.

Kdo z Vás nestihl sobotní vystoupení, má šanci se o neskutečném talentu všech zúčastněných přesvědčit na vlastní oči a uši v pondělí 4. listopadu v Městském domě.

Další termíny vystoupení:

4. 11. 2019 Celloween - Městský dům Přerov 

16. 11. 2019 Celloween - Dům kultury města Ostravy

23. 11. 2019 Celloween - Městské divadlo Prostějov

30. 11. 2019 Celloween - Divadlo Petra Bezruče Jeseník

Vstupenky si můžete zakoupit zde.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker