KOWALL COMPANY z Přerova vydávají nový klip Nestačím

Přerovská kapela KOWALL COMPANY se po osmi měsících opět vrací na scénu a po posledním videoklipu “Zevšedním” vydávají novinku „Nestačím“, která je od začátku plná emocí a nepoleví až do konce.

„Po minulém videoklipu jsme zabrnkali na citlivější notu, a proto jsme zvolili právě píseň Nestačím, která je po textové stránce přímočařejší a naléhavější. Výběr režie padl na Martina Mikuše a Davida Žáka, se kterými jsme se pracovně potkali sice poprvé, o to více jsme však byli zvědaví na výsledek. Kluci to zachytili skvěle a nechali text, ať si příběh odvypráví sám.“, dodává zpěvák a frontman kapely Filip Kovařík.


Pop-rocková kapela KOWALL COMPANY na hudební scéně působí aktivně již od roku 2011 a má na kontě nespočet koncertů, festivalů, vydání dvou alb a v neposlední řadě 4 singlů, jež kapele otevřely cestu do rádiových éterů, hitparád k novému albu.

Posledním úspěchem kapely je výhra v talentové soutěži  Objev roku rádia Haná 2019.

Zdroj: youtube.com

Zakládajícími členy jsou Filip Kovařík a Petra Václavíková, doplnění o Martina Žáka a Radima Bittnera.

Režie klipu se ujali Martin Mikuš a David Žák, pro které to byla první spolupráce s kapelou. „Kluky jsme si vybrali, protože jsme cítili, že naše tvorba potřebuje změnu. Nový pohled na věc a nové uchopení podstaty a přirozenosti. U předchozích autorů byla laťka nastavené hodně vysoko (Adam Šmíd, Michal Novák nebo White Space). Kluci se však výzvy chopili brilantním způsobem a my sami jsme byli překvapení, jak to všechno skvěle fungovalo“ dodává zpěvák a frontman kapely Filip Kovařík.

Více o kapele se dozvíte na jejich webových stránkách www.kowall-company.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker