Duben patří Zemi. Kdo chce planetě pomoci úklidem, pro toho je tu výzva Ukliďme Česko

Lidé, kteří se chtějí na záchraně planety Země podílet aktivně, se mohou připojit také k tradiční aktivitě Ukliďme Česko, která se probíhá na mnoha místech České republiky od března do dubna.

Foto: Ilustrační obrázek

„Do akce se už tradičně zapojuje Sbor dobrovolných hasičů z Dluhonic. Jako každý rok jim město zajistí odvoz nasbíraných odpadků i drobné dárky pro dětské účastníky. Sběračům je také možné poskytnout pytle na odpadky a rukavice,“ uvedla Yvona Machalová z odboru životního prostředí magistrátu s tím, že případní zájemci mohou kontaktovat Evu Kousalovou z odboru správy majetku a komunálních služeb magistrátu na telefonu 581 268 276 nebo e-mailem na adrese eva.kousalova@prerov.eu.

Připojují se ale i další přerovské organizace. Například Sportovní klub Žeravice organizuje úklid místní části ve středu 3. dubna. Zákoutí Přerova se chystá v pátek 12. dubna vyčistit i zapsaný spolek KAPPA-HELP. Uklízet lesík v okolí hřiště v Kozlovicích budou o den později také místní dobrovolní hasiči. Podrobné informace k jednotlivým akcím najdou zájemci na odkaze https://www.uklidmecesko.cz/map/.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker