V Hranicích otevřeli dlouho očekávaný skatepark

Ve městě Hranice nedávno dokončili výstavbu nového skateparku, což uvítali zejména mladí sportovci a skateboardová komunita. Moderní skatepark je postaven z betonu s železnou konstrukcí a doplněn ocelovými prvky, to zaručuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Park nabízí moderní a bezpečné prostředí, navržené podle amerických standardů, což přilákalo nejen skateboardisty, ale i fanoušky scooteringu a freestyle in-line.

Foto: Ilustrační obrázek

Skatepark v Hranicích, u jehož zrodu stál Marek Langer (STAN) jako zástupce skateboardové komunity, poskytuje skateboardistům a freestyle jezdcům z širokého okolí skvělé možnosti pro jejich sportovní aktivity.

Město Hranice převzalo iniciativu k výstavbě parku ve spolupráci s Olomouckým krajem a projektantem Michalem Langošem. Díky této kooperaci vzniklo moderní sportoviště, které slouží jako místo k relaxaci a setkávání sportovců všech věkových kategorií.

Historie skateboardingu v Hranicích sahá až do počátku devadesátých let, kdy zde byl založen první oddíl a budovány a modernizovány první skateparky. Popularitě tohoto sportu významně napomohlo i zařazení mezi olympijské disciplíny na hrách v Tokiu v roce 2021. Vybudování nového skateparku v oblasti rybníku Pískáč je tedy vyústěním dlouhodobé tradice a zájmu o tento sport.

Marek Langer všem doporučuje: „Zvu na začátek sezóny, kdy v rámci slavnostního otevření parku je plánován Grand opening sportoviště. Následně se koncem prázdnin uskuteční již pátý ročník Skate Jam Hranice.“ Organizátoři očekávají zvýšený zájem veřejnosti díky lepším podmínkám a vzrůstající popularitě skateboardingu a obdobných sportů.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker