Hledají se nejkrásnější fotky Přerova. Vznikne z nich kalendář pro rok 2025

Otevřete své fotografické „šuplíky“ a nabídněte snímky současného Přerova, které se stanou součástí kalendářů pro rok 2025. S touto výzvou se obracejí na fotografy pracovníci magistrátu, kteří se každoročně podílejí na vydávání městských kalendářů. „Byť ty letošní jsou ještě čerstvé, my už musíme myslet na další rok. A protože máme zkušenost, že Přerované si rádi prohlížejí fotky svého města, rozhodli jsme se jim nabídnout ty nejlepší záběry, které se nám sejdou,“ říká marketérka města Jana Pivodová.

Foto zdroj: prerov.eu

Otevřete své fotografické „šuplíky“ a nabídněte snímky současného Přerova, které se stanou součástí kalendářů pro rok 2025. S touto výzvou se obracejí na fotografy pracovníci magistrátu, kteří se každoročně podílejí na vydávání městských kalendářů. „Byť ty letošní jsou ještě čerstvé, my už musíme myslet na další rok. A protože máme zkušenost, že Přerované si rádi prohlížejí fotky svého města, rozhodli jsme se jim nabídnout ty nejlepší záběry, které se nám sejdou,“ říká marketérka města Jana Pivodová.

Právě na její adresu jana.pivodova@prerov.eu mohou zájemci do konce dubna posílat snímky, o nichž jsou přesvědčeni, že si veřejnou prezentaci zaslouží – a je jedno, jestli jsou z fotoaparátu, nebo mobilu. Vítána jsou všechna roční období a jakékoliv pohledy na Přerov a jeho místní části. „Víme, které lokality jsou nejvíc fotogenické, takže se dá očekávat, že nám přijde nejvíce snímků Michalova, hradeb, Tyršova mostu, Laguny, Horního náměstí či Žebračky. My ale prosíme i o pohledy na jiná místa a zákoutí, uvítáme originální a neotřelé záběry, snímky mohou být s lidmi i bez, vítáme fotky z akcí i tichá zátiší,“ připomíná Pivodová. Každý fotograf, kterého tato výzva zaujala, může přes mail poslat až deset fotek a do předmětu mailu pro lepší přehled uvést „Kalendář 2025“ a své jméno.

Nabízíte strom? A můžeme ho vidět?

A v těchto dnech nehledá město prostřednictvím této výzvy jen ty nejlepší fotky, ale také strom, který by se už letos stal součástí přerovských Vánoc a adventní chloubou Masarykova náměstí. „Budeme rádi, když se najde dárce, který nabídne hezky rostlý solitérní jehličnan o výšce 12 až 16 metrů,“ vyzývá ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček, na jehož adresu reditel@kis-prerov.cz mohou zájemci posílat své nabídky.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker