Piráti s dobrovolníky uklidí Přerov!

Piráti v Přerově se už devátým rokem zúčastní dobrovolnického eko-projektu „Ukliďme svět, ukliďme Česko!“. V sobotu 23.9. bude cílem uklidit část Přerova a zapojit do toho různé skupiny místních lidí, např. školáky, úředníky, skauty, pejskaře nebo politiky. Akce chce také upozornit na problematiku černých skládek a odpadků ve veřejném prostoru.

Foto zdroj: FB Piráti

„Letos budeme s Piráty opět uklízet město. Sejdeme se u Hotelu Jana a společně uklidíme koper „Zabiják“. Za poslední roky se k naší iniciativě začaly přidávat další skupiny a zapojuje se čím dál víc dobrovolníků. Díky tomu se uklidí i místa, na která by se nedostalo. Věřím, že se k nám letos znovu připojí i místní, protože rozhodně nejsme jediní, komu záleží na tom, aby se po Přerově neválely odpadky,“ říká organizátor úklidové akce Vojtěch Nezval.

Dobrovolníci se sejdou v sobotu 23.9. v 10 hodin dopoledne u Hotelu Jana. Jako každý rok se počítá i s celou řadou dobrovolníků z Přerova a přilehlého okolí. Pytle na sběr odpadu a rukavice zajistí organizátoři akce. Jediné, co budou dobrovolníci potřebovat je oblečení, které si mohou případně zašpinit, chuť do práce a dobrou náladu.

Mapu se všemi úklidy naleznete zde

Událost přerovského úklidu naleznete zde




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker