Zveřejňujeme utajovaný dopis k odpadům

Přerovský Rej.cz nedávno upozornil na problematické postupy a nedostatek argumentů v debatě o řešení odpadů v Přerově v článku s titulkem ANO, Společně bude líp! Přerov si odpady vyřeší a na penězích nezáleží.

Ilustrační foto

Pokud jste si dali přes hodinu a půl času sledovat záznam z jednání zastupitelstva města Přerova, asi jste si všimli, že minimálně dvakrát padl dotaz na dopis firmy, která kritizuje nejasný plán likvidace odpadů. Na jasnou přímočarou odpověď si naši pánové radní neudělali v náročném programu čas. Dopis dokonce nezveřejnil ani šéf technických služeb, přerovský politik pan Bohumír Střelec (člen hnutí ANO 2011).


Za dámy a pány z vedení města Přerova a za TOP manažery technických služeb toto nedopatření napravujeme a zajímavý dopis zveřejňujeme v plném znění.  


Obsah dopisu neodráží stanovisko redakce. Předkládáme tento dokument, protože ho z neznámých důvodů nezveřejnili ani na žádost člena zastupitelstva šéfové města Přerova (ANO 2011, ODS, TOP 09 a další). Jistě si každý čtenář udělá názor sám.

Vyzýváme čtenáře, pište nám k této kauze nebo dalším trápením města a okresu Přerov na redakční email: prerov@rej.cz. Děkujeme.


ANO, Společně bude líp! Přerov si odpady vyřeší a na penězích nezáleží.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker