Bojovný výkon volejbalistek v souboji s mistrovskou Olomoucí.

Ach ta podání. To asi probíhalo v hlavě většině z necelých třístovek diváků. Tito měli vstup na utkání zdarma, jakožto kompenzaci za předvedený výkon v utkání s Frýdkem-Místkem. Hráčky VK UP Olomouc v týdnu sehrály pohárový duel na Ukrajině a čekalo se jestli případná únava z cesty projeví na jejich výkonu.

První set ovšem nic takového hráčky UP nepřipustily již od začátku. Náskok si vypracovaly hned v úvodu a dokázaly si ho podržet i v koncovce setu. Zubřice se mohly v závěru nadechnout k obratu, ale dva za sebou zkažené servisy jim v tom zabránily. 

Dějství druhé a tentokráte vedení domácích děvčat. Stejně jako v setu prvním byly k vidění bojovné výměny. Své „zapálení“ do hry při reklamaci blokem tečovaného míče za stavu 16:15 při smeči Rusek odnesl trenér Vlček žlutou kartou. Přerovský tým vedení v setu udržel a čtvrtý proměněný setbol znamenal stav zápasu 1:1. 

Dobrý výkon pokračoval i v setu třetím. Ale opět se objevují dvě laciné chyby v podání přerovského týmu. Naopak hostující hráčky posilují svou psychiku dvěma esy. A vypracovaný náskok si hosté udrží až do konce setu. 

Čtvrtý set opět nezastihl přerovský tým v nejlepší pohodě. Olomouc brzy odskakuje. Ovšem bojovnost přerovských děvčat je velkou devizou a ve střední části setu je srovnáno. Hráčky UP si v tento moment dokáží pomoci servisem. Naopak od domácích se chyby na podání kupí. Olomouc již zápas nepouští z rukou a mečbol symbolicky „proměňuje“ chybným podáním domácí tým. Utkání tak končí výhrou hostů 3:1. 

Dobrý a bojovný výkon sráží laciné chyby. I slova kapitánky Sandry Kotlabové, „Škoda mnoha chyb na servisu, dnes jsme mohly bodovat“, potvrzují, že dnes to alespoň na bod mohlo být. Výkon domácích ocenil i trenér VK UP Olomouc, „Mysleli jsme si, že to dnes budeme mít jednodušší, ale narazili jsme na těžkého soupeře“. Tak snad už do pomyslného volejbalového stroje vše zapadlo, jak má a přerovský tým začne sbírat body a postoupí tabulkou výše. Nejbližší možnost na zisk bodů je v následujícím zápase. Opět na domácí palubovce v sobotu 9.11.2019 přivítá Volejbal Přerov tým Králova Pole.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker