Zubři vyhlíží soupeře pro čtvrtfinále play-off Chance ligy

Chance liga vrcholí a tolik očekávaná vyřazovací fáze soutěže je konečně tady! Přerovští bojovníci si nyní mohou užívat zaslouženého volna, jelikož si díky třetímu místu zajistili účast ve čtvrtfinále. V mezičase, kdy může první čtverka léčit šrámy ze základní části, však osm celků z 5. až 12. příčky bude svádět souboje v předkole play-off. Z něj vzejde poslední čtveřice mužstev, které příští pátek 19. března nastoupí k zápasům ve čtvrtfinále.

Se Slavií Praha se Zubři stihli dvakrát utkat ještě před podzimním přerušením Chance ligy. Autor foto: Markéta Křížová

Už v pondělním závěrečném kole se vědělo, komu po něm skončí sezona, nebylo však známo složení žádné předkolové dvojice. Vsetín, Poruba a Litoměřice bojovaly o výchozí pozici na pátém až sedmém místě a domácí postavení do série pak na osmé pozici před dotahující Slavií z Prahy bránila ta Horácká z Třebíče.

Bílé hvězdy nakonec díky výhře 6:3 v Kolíně osmé místo uhájily a znovu po roce se chystají na „slávistické derby“. Alespoň deváté místo se snažil uzmout Sokolov, ten však ve Vsetíně vůbec nepochodil (2:7) a pro předkolo se vydá kvůli pořadovému číslu 10 do Litoměřic. Poruba spoléhala na klopýtnutí Valachů. Ty sice kvůli horší vzájemné bilanci nepřeskočila, urvala si však alespoň šestou příčku, ze které si po třech dnech zopakuje souboj s jedenáctým Prostějovem.

Přerovští Zubři budou souboje bedlivě sledovat, jeden z pětice Poruba – Litoměřice – Třebíč – Slavia – Sokolov je totiž vyzve ve čtvrtfinále!

Další zprávy o výkonech přerovského hokejového týmu čtěte ZDE



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker