SOUTĚŽ: Souboje na meče i sekery. Vyhrajte vstupenky na hrad Sovinec

Nefalšované souboje na meče a sekery, ukázka vojenského tábora nebo přelety dravých ptáků. Tak oslaví skupina Špinavci svoji pětistou akci na hradě Sovinec. V sobotu 30. září a v neděli 1. října můžou lidé na Sovinci navštívit oblíbenou akci Bitva o Sovinec. S REJ.cz můžete vyhrát lístky zdarma.

Celodenní program na hradě Sovinec začíná v obou víkendových dnech od 9 hodin. Své šermířské umění ukáže skupina historického šermu BIBUS SPIRITUS, konkrétně představí novou středověkou pověst z Chebu, Valdštejnova smrt. Meče při představení vytáhnou i členové spolků MALBERK a MOHELNICKÁ SEBRANKA. 

Pro nejmenší je připravené loutkové divadlo s pohádkou Kašpárkův svět. Hrad roztančí i skupina dobových tanců MALARTES. V průběhu akce bude zpřístupněna i vyhlídková věž. Připravené jsou i prohlídky hradu s průvodcem na třech prohlídkových trasách.

Více informací o programu a celé akci naleznete ZDE.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 3x dvě vstupenky na Bitva o Sovinec. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Tři výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme ve čtvrtek 28. září pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Kolikátou akci na hradě Sovinec pořádá spolek Špinavci?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Po dvou vstupenkách na Bitvu o Sovinec vyhráli: Tomáš Hübner z Ostravy - Hrabůvky, Marie Navrátilová Marie z Mohelnice-Podoli a Jarmila Divišová z Bukovic.

Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci. 








INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker