Probuďte svou pleť ze zimního spánku

S příchodem prvních jarních slunečních paprsků se celé naše tělo probouzí. Organismus si přirozeně začne více říkat o zelené a zdravé potraviny abychom tak doplnili chybějící živiny. Stejně jako naše tělo tak i tvář si zaslouží více péče. Manuální lifting obličeje patří k velice účinné kosmetické, ale i zdravotní péči o pokožku obličeje. Používají se při ní jednoduché, systematické hmaty, které působí na mimické svaly v obličeji.

Foto: Ilustrační obrázek

Vypínací masáž – lifting – dokáže dokonale navodit psychickou pohodu a harmonii, což přináší jako vedlejší efekt vyšší sebevědomí a spokojenost, ale také krásně vypnutou pokožku obličeje.

Po liftingu je ideální si dopřát pětidenní kolagenovou kůru

Mořský kolagen má podobnou strukturu jako kolagen lidský. Jeho přítomnost v těle zajišťuje kromě jiného elastickou a hladkou pokožku, má protizánětlivý a liftingový účinek. Je nepostradatelný pro udržení mladistvého vzhledu a pro dosažení optimálního stavu zdraví a fyzické pohody. Mimo jiné urychluje proces hojení popálenin a ran, vyhlazuje jizvy různého původu, regeneruje vlasy a nehty, zlepšuje stav kloubů a chrupavek.


Vysoký obsah 100% přírodního kolagenu, obohaceného o antioxidanty, křemík a kyselinu hyaluronovou, zajišťuje intenzivní ošetření zralé pokožky a zamezuje jejímu stárnutí. Používá se na hloubkovou hydrataci, vyhlazuje mimické vrásky, zjemňuje pokožku a vylepšuje její citlivost.

Tak na nic nečekejte a dopřejte si péči jakou si po dlouhé zimě zasloužíte. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker