Energie domova. Jak nás ovlivňují porušená energetická pole a co o tom ví zvířata?

Necítíte se doma dobře? Míváte nevysvětlitelné nálady, negativní pocity, špatně spíte a zdají se vám převážně zlé sny? To jak se ve svém domově cítíme, jak spíme a zda jsme zdraví, ovlivňuje mnoho faktorů. Když se ve svém domově necítíme fyzicky a psychicky dobře, je pravděpodobné, že se nacházíme v prostředí, které je narušeno aktivními geopatogenními zónami. Jedná se o místa s porušeným energetickým polem, která může mít na svědomí tektonický zlom, proud podzemní vody, zasypaná skládka nebo i vyschlý rybník. Tato místa se vytváří na základě působení energetického vlnění vycházejícího ze Země.

Foto: Ilustrační obrázek

Pokud se v takovém prostředí ocitneme, projeví se to jistou fyziologickou reakcí. Je to jednoduše neurofyziologická odezva živého organismu na změny vnějšího prostředí. Člověk, který se pohybuje v geopatogenních zónách může pociťovat zhoršení své kondice bez zjevné příčiny. "Při dlouhodobém pobytu v takovém prostředí dochází k aktivaci skrytých onemocnění, dědičných poruch i k selhávání funkcí tělesných orgánů. Dnes je již běžné geopatogenní zóny změřit a harmonizovat," informuje Renáta Šimová z Relaxačního studia ADAM.

Říká se, že nejpřesnějšími indikátory geopatogenních zón v domácnosti jsou zvířata. Například pes si v novém domě vybere vždy místo s nejlepší energií a geopatogenním zónám se vyhýbá. Stejně jako člověk se na takových místech necítí dobře. Naopak tam kde se uloží kočka bychom určitě neměli umisťovat postel, kočky totiž místa s energetickými poruchami přímo vyhledávají. Schválně zkuste pár dní pozorovat své domácí mazlíčky, jaká jsou jejich oblíbená zákoutí vašeho domova. Zamyslete se nad tím, kde vaše kočka nejraději polehává a vyzkoušejte, zda vám v tomto místě bude dobře.

Velmi citlivé na místa s porušeným energetickým polem jsou také malé děti. Mnohdy stačí jen přestěhovat postýlku z jednoho rohu místnosti do jiného a bezesným nocím je konec. "Jestliže se chcete o svém domově dozvědět více z odborného pohledu, pak si pozvěte profesionála, který je schopen geopatogenní zóny vyhledat. Může vám poradit, kde se nachází nejhorší místa a pomoci s lepším rozmístěním nábytku tak, aby se vám lépe spalo a odpočívalo," dodává Šimová. S prouděním energie v prostoru pracuje také známé čínské učení Feng-shui, které může do jisté míry pomoci s harmonizací prostoru díky uspořádání jednotlivých místností.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker