E-ONE - OFF. Přerov není mrtvé město

Přerovští rapeři se toho nebojí! Na YouTube je jejich nejnovější singl jen pár dní. Pojďme borce podpořit, zaslouží si to. Skvěle rytmicky do beatu, slova mají hloubku, sedí na situaci současného města, kde trochu deprese tak nějak patří. Přesto je tento rapový kus dost motivační a nakopne nejen přerovské patrioty.

E-ONE potvrzuje, že Přerov není mrtvé město, rozhodně ne na rapové scéně. Borci dělají Přerovu čest! Zdroj foto: YouTube.com, E-ONE, singl OFF

V poslední době se Přerov na veřejnosti prezentuje jako město, kde nic není, kde takzvaně chcípl pes. A zvláště poslední týdny jsou plné řešení romské menšiny a bezpečnosti ve městě. Jestli je to nafouknutá mediální bublina nebo realita je otázka. Vždy Přerov ale platil taky za centrum kultury. A to v něm stále je a kultura v Přerově prostě žije!

Nedávný počin týpka E-ONE, který se nese v duchu rapové tvorby, potvrzuje, že Přerov je stále velmi živou a tvořivou baštou nejen zaběhnutých hudebních těles a žánrů, ale že je to město, které stimuluje mladé lidi k múzickému umění. 


Kdo je E-ONE?

"Psal se rok 2013 a já jsem vydal až doteď svůj poslední sólovej klip s názvem Karma. Jo, před sedmi lety. Najdete ho na kanálu Blackwood Records. Dostat se do takové společnosti byla tehdy pro klučinu z Přerova prostě bomba. Jenže šlo spíš o experimentální track, čekal jsem rozporuplný a negativní názory, ale stejně. Bylo toho moc, já jsem se odmlčel, nedodělal slíbený EP a několik let byl vidět prakticky jen na featech s fellákama z RadioBlunt. Našel jsem si taky ale slušnou práci, která mě naplňuje, i když je od ní potřeba taky někdy vypnout. A tak se vracíme k tomu hlavnímu ♻️ 

Je rok 2020, dělám, co mě baví, s radostí jako svůj koníček. Vracím se zpátky se sólovou tvorbou, EPčkem s názvem HOEPS, se kterým jako druhý singl vychází videoklip OFF. Vypnul jsem hlavu, všechny hejty, nenávistný lidi, komentáře, honbu za nesmyslem. Zkrátka, hoďte negativní věci za hlavu, vypněte je, relaxujte. Tak nějak o tomhle je OFF

Díky všem, co to dočetli a zmáčkli PLAY ▶️. Vím, že už vás není tolik jako pár let nazpět. O to víc si toho vážím. Takže, pokud se vám klip líbil, nejlíp mě podpoříte jeho sdílením, odběrem mého kanálu na YouTube. ???? Třeba nás zase bude víc! 

Díky, E1" Zdroj: FB profil E-ONE (E1) 


"Sorry musím vypnout... zas zapínám chill mode...". Prostě "off". Dost aktuální téma dnešní doby. Zdroj foto: Youtube.com.


Muzikanti z Přerova dělají reklamu celému regionu

Nedávno na sebe dobře upozornila přerovská kapela Critical Acclaim. Přerovský Rej o jejím úspěchu psal v tomto článku. Rok 2020 může být i pro tuto kapelu tzv. breaking point, tzn. okamžikem, kdy se dostane do povědomí široké veřejnosti.

"Rok 2020 se ponese v duchu oslav našeho 5. výročí, kdy jsme se ukázali světu a odehráli náš první koncert," říkají o sobě "přerovští kritici", jak se někdy skupině familiérně ale ne zrovna výstižně přezdívá. Kapela, která se dala dohromady v březnu 2014, má totiž k nějaké kritice daleko. Jejich hudba má hloubku a nabízí momenty zastavení nejen v dnešní hektické době. 

Zdá se, že rok 2020 nebude vůbec pro kulturu v Přerově špatným rokem. A nejen pro Přerov, platí to asi pro celé Přerovsko.


Celý song je k poslechu a shlédnutí na YouTube tady




Facebook: https://www.facebook.com/E1.rap/

Instagram: https://www.instagram.com/eonemecek/ 

Bandzone: https://bandzone.cz/eone 

Soundcloud: https://soundcloud.com/ivan-n-me-ek



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker