Přerovská kapela Critical Acclaim boduje!

Přerovská skupina Critical Acclaim zaujala pozornost a všímají si jí i celostátní média. Kvalitní hudbu a skvělé kulisy doplňuje podařená spolupráce s populární herečkou Veronikou Arichteva. S hrdostí představujeme nový singl a klip "DANCING WITH MY GHOST". Podaří se sympatické přerovské hudební formaci protančit se svým duchem za hranice Přerova?

Parádní klip, který každý aspoň trochu znalý přerovské hudební a kulturní scény musí ocenit. Jedna z hlavních rolí kromě Veroniky Arichtevy připadla i přerovské Velké Laguně. Zdroj foto: Critical Acclaim (klip Dancing with My Ghost)

Critical Acclaim patří podle znalců mezi dosud neobjevené perly české populární hudby. Tento band z Přerova potvrzuje, že jinak ospalé a upadající město Přerov má úplně jinou tvář. Mladým patří budoucnost a Critical Acclaim dokazuje, že Přerov není výjimkou. 


Přerov na to má, mládí vpřed! 

V nejnovějším dnes večer zveřejněném klipu si zahrála scenérii také přerovská Velká Laguna. Kritici místních poměrů mohou podotknout, že naštěstí atmosféru klipu neničí vodní lyžaři, které si přáli na Lagunu přitáhnout někteří politici. Do klipu přerovské kapely se tak dostaly nostalgické a emocemi nabité záběry míst, kde generace Přerováků všech generací zažívaly svá první rande. Klipem ale nehýbe nostalgie. Celá scenérie a atmosféra songu nabízí prostor pro duši každého z nás. Otázky duše, nejniternějšího já, vztahu k sobě a svým blízkým mají zvlášť v dnešní pohnuté době mimořádnou důležitost. Hudba Critical Acclaim je tak aktuální nejen žánrově ale i svým obsahem. 

Rok 2020 může být pro kapelu tzv. breaking point, tzn. okamžikem, kdy se dostane do povědomí široké veřejnosti. "Rok 2020 se ponese v duchu oslav našeho 5. výročí, kdy jsme se ukázali světu a odehráli náš první koncert," říkají o sobě "přerovští kritici", jak se někdy skupině familiérně ale ne zrovna výstižně přezdívá. Kapela, která se dala dohromady v březnu 2014, má totiž k nějaké kritice daleko. Jejich hudba má hloubku a nabízí momenty zastavení nejen v dnešní hektické době. 



Nejnovější song spatřil světlo světa na YouTube v době temné krize světové pandemie. Posluchačům však nabízí velice pozitivní dojmy. Dokonalé skloubení nostalgických kulis Velké Laguny, přerovských mladých hudebníků Critical Acclaim a národní herecké a taneční star Veroniky Arichtevy, dělá z hudebního zážitku unikátní zážitek vizuální, vpravdě komplexní, zejména pro ty fanoušky, pro které slovo Přerov znamená něco víc. Zdroj foto: FB Critical Acclaim.


Neřeší škatulkování, mají svůj styl

Critical Acclaim perfektně vystihují atmosféru okresního města. Pocity, emoce, kulisy jejich klipů a celková nálada, kvality hudby, barvy, to vše prostě spolu ladí. Borci z Přerova snoubí ve své produkci více stylů, řadí se mezi "rock-crossover". Rozvíjí odkaz legendární kapely Lucie, možná Linkin Park, inspirováni kapelou Nirvana? Těžko vycházející přerovské hudební hvězdy s někým srovnávat. Jejich bubeník Ondra to vystihuje: "hrajeme takový rock for people" (rock pro lidi). 

Nejnovější klip kapely si můžete poslechnout a lajkovat třeba na YouTube. Nejen skalním fanouškům doporučujeme sledovat stránky přerovské (ne)rockové kapely na jejich Facebookové stránce . Critical Acclaim rozhodně jako přerovští patrioti fandíme a přejeme úspěšnou nejen hudební dráhu! 




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker