Nové informace k napadení mladíka nožem! Vše bylo nakonec jinak

Ve čtvrtek 8. února informovala policie o případu napadení 17letého hocha v Přerově na ulici Trávník. Na základě oznámení prověřili policisté případ možného napadení nožem, ke kterému mělo dojít v pondělí před sedmou hodinou večer na Trávníku. Dle sdělení a výpovědi 17letého oznamovatele měl k němu přistoupit na schodech vedoucích k Trumf centru neznámý pachatel a měl mu způsobit tři řezné ranky v oblasti hrudníku a poté z místa utéci.

Foto: Ilustrační obrázek

 "Přerovští kriminalisté zjišťovali veškeré okolnosti k oznámenému případu a zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ublížení na zdraví ve stádiu pokusu," sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Ihned po oznámení se policie případem začali zabývat a zajišťovať důkazní materiál k tomu, aby byl případ co nejdříve objasněn. Na základě prověřování a provedených úkonů se zjistilo, že k přepadení a zranění hocha jinou osobou nedošlo. Obyvatelům města tedy nehrozí žádné nebezpečí související s tímto oznámením. "S ohledem na věk oznamovatele nebudeme k případu sdělovat bližší informace," dodává Zajícová.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker