Kamion na sněhu havaroval a prorazil zábradlí na mostě. Silnice je dočasně uzavřená

Bouračka kamionu dnes ráno zkomplikovala dopravní situaci na severu Olomouckého kraje. Kamion nezvládl přejezd zasněženého mostu a prorazil zábradlí, z mostu naštěstí ale nespadl.

Foto: Policie ČR

"Z důvodu dopravní nehody nákladního vozidla v obci Široký Brod na Jesenicku je uzavřena silnice č. I/44 mezi obcemi Písečná a Mikulovice. Objízdná trasa je vedena po komunikaci č. II/455 přes obce Supíkovice a Velké Kunětice. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn," uvedl tiskový mluvčí policie ČR Libor Hejtman.

Třicetiletý řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy a na zasněžené vozovce dostal smyk, prorazil kovové zábradlí a kabinou zůstal viset z mostu nad řekou Bělá. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Cizinec neřídil pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek. Komunikace mezi obcemi Písečná a Mikulovice je uzavřena. Objízdná trať vede po silnici č. II/455 přes obce Supíkovice a Velké Kunětice. Na místě dochází k vyproštění havarovaného vozidla. Policisté odhadli celkem škodu na 550 tisíc korun, z toho půl milionu na vozidle. 

Foto: Policie ČR

Foto: Policie ČR



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker