Druhá smrtelná nehoda za pár dní. Náraz do stojícího náklaďáku řidič dodávky nepřežil

V neděli se u Olšan odehrála první letošní smrtelná dopravní nehoda. Hned ve středu k ní bohužel přibyla druhá. Odehrála se mezi obcemi Černotín a Milotice nad Bečvou.

Foto: Policie ČR

"Včera po půl šesté odpoledne jsme vyjížděli k tragické dopravní nehodě mezi nákladním a dodávkovým vozidlem na silnici I. třídy č. 35 mezi obcemi Černotín a Milotice nad Bečvou," říká mluvčí policie Libor Hejtman. Podle dosavadního šetření 60letý muž řídil dodávku Peugeot Boxer směrem na obec Černotín a při projíždění táhlé levotočivé zatáčky vyjel z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo silnici na přilehlé odpočívadlo. "Zde čelně narazil do zadní části odstaveného nákladního vozidla Man. Řidič dodávky při nehodě utrpěl smrtelné zranění," pokračuje popisu tragické nehody Libor Hejtman. Řidič nákladního vozidla zraněn nebyl a dechovou zkoušku na alkohol měl negativní.

Policisté odhadli celkem hmotnou škodu na jeden a půl milionu korun. Přesné příčiny a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Od počátku roku 2023 se jedná již o druhou oběť dopravní nehody v Olomouckém kraji.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker