Segedinský guláš podle Pavla Nováka

V dalším dílu Pavlovy Hudební Kuchyně "PaHuK" budeme vařit ze zbytků. Nelekejte se. Česká klasika vepřo-knedlo-zelo a od všeho vám trošku zůstane. Nic nevyhazujte. Za 20 minut si můžete spolu s Pavlem uvařit úplně skvělý segedínský guláš. Zvládne to i ten, kdo tvrdí, že neumí vařit.

"Se mnou zvládnete všechno.  Pište mi své recepty, nápady a typy na to, co byste se mnou chtěli zkusit uvařit. S jídlem si rád hraji. Mé představy a chutě vám přenesu na talíř. Když vaříte s láskou, musí to chutnat každému," dodává Pavel.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker