Návštěva u přerovských bobrů

V sobotu 18. ledna od 9:30 hodin se můžete vydat s biologem Vlastimilem Kostkanem do světa nejúspěšnějších stavitelů - mezi bobry. Živé bobry sice neuvidíte, ale následky jejich činnosti na laguně ano.

Po úvodním vyprávění v budově ORNISu, ve které se je sraz v 9:30 hodin, se vydáme k bobrům na návštěvu. Nezapomeňte si vzít oblečení do terénu, akce se totiž koná za každého počasí.

Vstupné je 10 korun.




Pozn. redakce: v reakci na některé dotazy čtenářů uvádíme i k této pozvánce, veřejně, následující stanovisko:

"Redakce Přerovského Reje touto pozvánkou v žádném případě nevyjadřuje svůj názor v kauze bobra na přerovské "Malé laguně" ani jinde. Zveřejněním této pozvánky se redakce Přerovského Reje v žádném případě automaticky neztotožňuje s činností úředníků magistrátu města Přerova ani nijak tyto úředníky nepodporuje v kauzách ochrany dřevin na území města Přerova ani jiných otázkách.

Prosíme čtenáře, aby své výhrady a výtky k působení bobrů adresovali odpovědným pracovníkům přerovského magistrátu. Kontakty jsou na tomto odkazu.  Vedoucí odboru je pán RNDr. Pavel Juliš (sídlí na adrese Bratrská 34, dvorní trakt, Přerov 750 11; Bratrská 34, Přerov 750 11;  telefon: 581 268 232; mobil: 602 788 236; email: pavel.julis@prerov.eu)." 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker