Smutná tragédie. V Přerově utonul muž

Podle zdrojů redakce Přerovského Reje došlo dnes v pozdním odpoledni k tragické události. Muž ze zatím neznámých příčin spadl do Strhance poblíž restaurace Kormorán, kde se nyní opravuje mostek pro pěší a kudy je přechod přes Strhanec nemožný. Muže našli u mostu Míru. Po vytažení z vody již nejevil známky života. Tragédii prošetřuje Policie.

Podle dostupných informací upadl muž do Strhance v těchto místech. Na historické fotografii je původní mostek, který už dosloužil a nutně vyžadoval opravu. Zdroj foto: Město Přerov

Muž podle informací místních obyvatel upadl do potoka Strhanec zřejmě v místě, kde se opravuje most přes vodní tok v Riedlově ulici. 

V současné době je stav vodních toků na vyšší úrovni. I Strhanec je v místě opravovaného mostku velmi silný. Hloubka zde aktuálně může dosahovat k jednomu metru. Ani silný dospělý člověk nemá s vodním živlem velkou šanci bojovat.

K opravě mostu město Přerov přistoupilo z důvodu špatného stavu mostu. Zbourání mostu bylo naplánováno dnes na podzim. Následně tu bude do ledna 2021 vystavěn širší most, který začne sloužit nejen chodcům, ale i cyklistům. Více v článku ZDE.

Příčina pádu muže do vodního toku Strhance je zatím neznámá. Tragédie nicméně potvrzuje, že i malá voda je člověku smrtelně nebezpečná. Strhanec je na první pohled malý potok

Více bude možno sdělit až po vyšetřování Policií České republiky. Upřímnou soustrast pozůstalým. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker