Konec prázdnin a začátek školního roku oslaví přerovské děti opět u loděnice

Tradiční akce s názvem S úsměvem do školy se uskuteční v pondělí 2. září od 15 do 18 hodin v areálu loděnice v Bezručově ulici – na školáky čeká jako každý rok bohatý zábavný program.

Děti se mohou těšit také na prohlídku naší výjezdové cisterny. Nebudou chybět ani tradiční projížďky na motorových lodích. Foto: Ilustrační obrázek

 „Těšit se mohou na veselé vystoupení Klaunů z Balónkova, kteří se návštěvníkům představí v průběhu odpoledne hned dvakrát. Výcvik psů předvedou psovodi městské policie. Nebude chybět ani valašský silák Zdeněk Knedla alias Železný Zekon, který diváky ohromí svými svaly a silou,“ přiblížil akci ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček. O hudební část programu se postará skupina Harmony.

„Děti se mohou těšit také na prohlídku naší výjezdové cisterny. Nebudou chybět ani tradiční projížďky na motorových lodích. Každého zájemce vybavíme vestou a svezeme ho po řece Bečvě,“ připomněl oblíbenou atrakci velitel přerovských dobrovolných hasičů Petr Štěpánek. Plnit zajímavé úkoly a kvízy a také si zasoutěžit o drobné ceny budou moci děti u stánku preventistů městské policie, zařádit si mohou v nafukovacím skákacím hradu, o zpestření se postará i přerovský veslařský oddíl – školáci si vyzkouší jízdu na čas na veslařském trenažéru. Občerstvení je zajištěno.



INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1