Zábava, hry, soutěže, zmrzlina, legrace, popcorn... Ve středu se děti v Michalově zabaví

Den plný zábavy, legrace a soutěží čeká ve středu 31. července na všechny děti, které přijdou do Michalova. Právě tam se bude od 10 do 14 hodin konat Enviro den pro celou rodinu, který naváže na loňské úspěšné Pískování.

Program plný písniček a soutěží doplní zmrzlinové pochoutky a bublinová show, pro děti bude připravena doprovodná aktivita v podobě zmrzlinolympiády. Foto: Ilustrační obrázek

„Na rodiny s dětmi čeká bezplatný program plný zmrzlinového dobrodružství. Pořadem bude provázet kamarád Wiki a pan Zmrzlinka, který bude bavit přítomné v čase od 10 do 10.45 a od 12.45 do 13.30 hodin,“ zve náměstek primátora Vladimír Lichnovský. Program plný písniček a soutěží doplní zmrzlinové pochoutky a bublinová show, pro děti bude připravena doprovodná aktivita v podobě zmrzlinolympiády. „Zároveň budou moci od 10 do 14 hodin navštívit zdarma budovu ornitologické stanice, kde je k vidění například zahradní expozice s ptačími krmítky a budkami, voliéry s trvale handicapovanými ptáky ze záchranné stance ORNIS,“ doplnila vedoucí odboru sociálních věcí a školství Romana Pospíšilová. Na louce v Michalově bude pro děti připraveno skládání ptačích budek ze stavebnic, na malé účastníky čekají „hromady“ popcornu – a kdo bude chtít, může si nechat namalovat obličej nebo skákat na nafukovacích atrakcích. 


Akce se může konat díky úspěchu v soutěži Obec přátelská rodině - vice ZDE



INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1