V Přerově se bude rekonstruovat plynovod, práce zkomplikují dopravu

Rekonstrukce plynovodu a plynovodních přípojek ztíží dopravu především v Sušilově a Čechově ulici. Práce začnou v polovině července a skončí na začátku listopadu – do té doby budou muset řidiči volit objízdné trasy.

Foto zdroj: prerov.eu

„Od 16. července do 20. září bude vždy po částech uzavřena místní komunikace v Sušilově ulici.  Práce budou probíhat v několika etapách a uzavírka platí pro veškerý provoz mimo vozidel Integrovaného záchranného systému,“ uvedl náměstek přerovského primátora pro dopravu Tomáš Navrátil. Upozornil rovněž na termín 16. až 17. července, kdy bude z důvodu frézování vozovky uzavřena Sušilova ulice v celé délce – a zároveň i křižovatka ulic Ztracená-Nerudova-Sušilova. „V září je pak v plánu pokládka balené vrstvy, křižovatka těchto ulic ale bude ale uzavřena maximálně na dva dny,“ doplnila Ivana Kunderová z odboru majetku města.

Oddělení dopravy vydalo – rovněž v souvislosti s rekonstrukcí plynovodu – souhlas s uzavírkou místních komunikací v ulicích Čechova, náměstí Svobody, Jungmannova. Práce budou rovněž rozděleny do etap – a to od 31. července do 1. listopadu. V době úplné uzavírky Čechovy ulice bude vedena objízdná trasa po ulicích Nádražní, Komenského, Šířava – a to obousměrně. „Ulice Havlíčkova, Jaselská a náměstí Svobody budou průjezdné bez omezení, ulice Čechova bude ovšem průjezdná pouze pro zásobování,“ upozornil náměstek Navrátil.

Objízdné trasy musejí volit také autobusy. „S dopravcem i s žadatelem nyní řešíme objížďku a podmínky k jejímu zajištění. Posléze budeme cestující informovat o změnách,“ řekla na závěr Margita Považanová z přerovského magistrátu.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Auto _ Kubíček
INZERCE
Kickbox K1