Konec dubna přinese další dopravní změny v Přerově

Koncem dubna můžete očekávat změny na silnici I/55 v Přerově. Od soboty 30. 4. 2022 se předpokládá zprovoznění komunikace vedoucí kolem hypermarketu Albert v Tovární ulici, řidiči už nebudou nuceni využívat vyznačenou objízdnou trasu a projedou standardním způsobem.

Foto zdroj: Ředitelství silnic a dálnic ČR

Od poslední dubnové soboty je zároveň plánována částečná uzavírka křížení ulic Kojetínská, Komenského a Velké Novosady. Zúžení křižovatky u obchodního domu Tesco začne 30. 4. a potrvá zhruba do konce července letošního roku, celou dobu bude zajištěn průjezd užšími pruhy v obou směrech ulicemi Kojetínská a Velké Novosady. Do ulice Komenského bude z jedné strany vjezd zakázán, přičemž objížďka pro automobily do 12 tun povede městem (ulice Husova, Tovární, Durychova, 9. května a tř. 17. listopadu). Nákladní vozidla budou primárně směřována mimo Přerov, značená objízdná trasa povede po dálnicích D46 a D1 přes Prostějov a Vyškov.

"Zmíněné změny se týkají probíhající stavby průtahu městem, akce za cca 189 milionů korun bez DPH pokračuje podle harmonogramu. Dokončení a zprovoznění nastane ještě letos, což citelně uleví složité dopravní situaci v celém Přerově," dodává Miroslav Mazal z Ředitelství silnic a dálnic ČR.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker