Se zpožděním zavoní na náměstí svařák. Po svátcích se lidé mohou potkávat u vánočního stromu

Na druhý svátek vánoční, v neděli 26. prosince, se otevřou některé prodejní stánky na Masarykově náměstí. Prodejci budou z šesti „okýnek“ nabízet punče, svařáky, langoše, párky v rohlíku, trdelníky, horkou čokoládu, kávu a další občerstvení.

Foto zdroj: prerov.eu

Letos se vánoční trhy nemohly kvůli nařízení vlády konat, prodejních domečky byly po celou dobu zavřené.  „Hned po zrušení nouzového stavu otevřeme některé stánky, aby si lidé od Štěpána do Nového roku mohli užít alespoň povánoční setkání se svými přáteli pod vánočním stromem,“ řekl primátor města Petr Měřínský.

Každý den budou stánky otevřené od 9 ráno do 22 hodin. „Na silvestra plánujeme prodloužit provozní dobu až do jedné hodiny po půlnoci, aby si lidé užili silvestrovskou atmosféru a mohli přivítat příchod nového roku na náměstí. Program nepřipravujeme, ale k příjemné pohodě bude náměstím znít reprodukovaná hudba,“ sdělil ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček. A kdo bude chtít, může se na horký nápoj zastavit také cestou z novoročního ohňostroje, který bude odpálen na břehu Bečvy 1. ledna úderem 18. hodiny.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker