Přerov přivítá rok 2022 ohňostrojem. Zářit bude v první lednový den nad Bečvou

Zatímco vánoční program v Přerově kvůli vládním nařízením ztroskotal, s ohňostrojem na Nový rok se zatím počítá. Skončí nouzový stav a pořádání této akce by nemělo nic zhatit. Ohněstrůjce Pavel Novák spustí působivé světelné a zvukové představení úderem 18. hodiny, k vidění bude z břehů Bečvy pod hradbami.

Foto zdroj: prerov.eu

„Poslední rok byl hodně náročný, a proto jsme se s mým týmem rozhodli, že novoroční ohňostroj připravíme ve veselém a optimistickém duchu. A tomu jsme přizpůsobili i hudbu. Ohňostroj bude mít pět hudebních částí - a až na jednu budou všechny rytmické a dynamické. Ta jedna bude zase taková mile nostalgická a pohladí na duši,“ slibuje Pavel Novák. Ohňostroj bude trvat deset minut a má být odpalován ze sedmi pozic, provázet ho bude muzika z osmdesátých a devadesátých let minulého století. 

Ohnivé gejzíry, které přivítají nový rok 2022, mohou Přerované sledovat z břehů Bečvy – tak, jako tomu bylo v minulých letech. „V roce 2021 jsme museli ohňostroj kvůli zákazu pořádat tyto akce oželet. Tak doufáme, že tentokrát se uskuteční. Chceme, aby se už lidé zase normálně bavili,“ říká ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker