Finále Miss Šantovka již tento víkend! Která z dívek se stane novou královnou krásy?

Galerie Šantovka bude již tento víkend znát jméno své nové královny krásy. Vítězka získá kromě korunky a šerpy také mnoho hodnotných cen. Nejcennější výhrou je ale příležitost nastartovat kariéru modelky. O tom, která z dívek se stane tváří Šantovky pro rok 2023, rozhodne odborná porota. Buďte u napínavé volby i vy! Soutěžní molo umístí organizátoři přímo v prostorách galerie. Akce nabídne také atraktivní módní přehlídky. Už nyní si ale můžete prohlédnout soutěžící a vybrat svou favoritku, které budete o víkendu fandit.

„Celkem 20 semifinalistek se zúčastní sobotního klání z něhož porota vybere 10 finalistek. V neděli pak proběhne hlavní finále, kde bude zvolena nová MISS. Spolu s vítězkou budou oceněny také další dvě finalistky. Všechny 3 vítězky získají možnost spolupráce s Galerií Šantovka a s modelingovou agenturou Prestige Models,“ říká ředitelka Galerie Šantovka Michaela Mitáčková, která bude jednou z porotkyň. Spolu s ní zasedne v porotě také influencerka Nela Slováková, návrhářka Sandra Švédová, kadeřník Tomáš Arsov a fotograf Artur Koff. Ti všichni společně vyberou vítězku, která se může těšit také na zapůjčení auta, wellness pobyt, vouchery na nákupy a jiné zajímavé balíčky.

„Víkendovou soutěž okořeníme populární Fashion show, kdy semifinalistky miss a naše obchody s módou budou prezentovat nejnovější kolekce pro nadcházející jarní období. Chybět nebude ani nabitý doprovodný program a soutěže o spousty zajímavých cen. Tuto akci si prostě nemůže nechat ujít žádný milovník módy,“ říká dále Mitáčková. Návštěvníci se mohou těšit také na módní přehlídku kolekce návrhářky Sandry Švédové. Součástí programu bude také vystoupení zpěvačky Lenky Konvičkové a Karla Hermese. Sobotní moderace se zhostí tanečník Vilda Šír, nedělním programem pak bude provázet populární moderátorka Inna Puhajková.

Celkový program a harmonogram akce najdete ZDE.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
TV Morava
INZERCE
podlahy poker