Nebezpečí geopatogenních zón – víte jak je na tom vaše domácnost?

V současné době dbá řada lidí na zdravý životní styl. Není jim lhostejné co jedí, hlídají si kvalitu i skladbu stravy, udržují se v kondici, pečují o svůj zevnějšek o pleť vlasy, zuby. Před zbytečnou chemií upřednostňují produkty přírodní kosmetiky a sází na sílu léčivých bylinek, které si dovedou poradit i s nejrůznějšími neduhy, od bolesti břicha až po bolest zubů.

Foto: Ilustrační obrázek

O čem se moc nemluví

Imunní nezůstávají ani pokud se jedná o životní prostředí, které je obklopuje. Řeší se omezování kouření i to čím kdo topí. Existují však další hrozby o jejichž škodlivosti se příliš nemluví. Přestože je jejich negativní působení zřejmé. Řeč je o geopatogenních zónách, tedy místech, kudy na povrch země prochází směs energií z jejího nitra. Jejich výskyt závisí na různých přírodních jevech, katastrofách a především činnosti člověka jehož zásahy způsobily obrovský nárůst jejich škodlivosti. Přidal k nim totiž ještě další složku – technické záření, jehož zdrojem jsou šikovní pomocníci v našich domácnostech, jako jsou elektrospotřebiče, pc, notebooky či tablety. Wifi zóny bez kterých si náš život již nedokážeme ani představit.


Řešení existuje

Tímto spojením vznikají dráždivé zóny, které jako jedna z příčin mohou za to, že se dnes kolem nás vyskytuje tolik nemocí. Vznikají stále nové a nové a vrací se ty, o kterých jsme si mysleli, že již dávno zanikly. Náš imunitní systém se oslabuje a náchylnost k různým onemocněním se naopak zvyšuje. Od těch banálních jako je rýma a alergie až po ty nejzávažnější včetně rakoviny a cukrovky. Proto je tak důležité vědět v jakém prostředí žijeme, bydlíme a pracujeme. Bohužel však dnes neexistuje přístroj, který by byl schopen indikovat intenzitu škodlivosti. Je tedy nutné spolehnout se na subjektivní avšak osvědčený způsob senzibila proutkaře. Tento odborník provede detekci zón a vyhodnotí anomálie, jak přírodní, tak uměle vytvořených fyzikálních polí a tím omezí negativní působení na lidský organismus. Má totiž k dispozici nástroje, které dovedou odstínit a rozmělnit dráždivé zóny a změnit jejich frekvenci. Tak vytvořte si také z vaší domácnosti lepší místo pro život. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker