Oblíbenou módní značku Barrsa z Přerova si můžete nyní vyzkoušet v Šantovce po celý týden

Až do 6. listopadu máte jedinečnou příležitost si přijít osahat a vyzkoušet oblíbené módní kousky značky Barrsa. Díky programu Šantovka Star(t)s, který se snaží podporovat české a hlavně regionální tvůrce, má značka Barrsa k dispozici na celý týden jednu z prodejen v prvním patře.

Barrsa je ryze česká oděvní značka, která vznikla v Přerově na Moravě. S láskou pro vás již více jak 14 let šije kvalitní a nevšední oblečení pro volný čas, sport i jen tak pro radost. Značku založil Ondra Závěšický a postupem času z ní díky spolupráci se svou ženou Pavlou vybudovali rodinnou firmu, která si zakládá hlavně na jedinečných střizích a kvalitních materiálech, které Ondra osobně vybírá po celé České republice, ale také v Evropě.

Šantovka Star(t)s prezentuje originální nápady a produkty

Šantovka Star(t)s je novým projektem Galerie Šantovka, v němž se kloubí originalita, design, řemesla, lokální značky, ekologie, udržitelnost a kreativita. V rámci tematických měsíců se zde v týdenních intervalech můžete potkat se zajímavými a inspirativními lidmi a zároveň je podpořit v jejich cestě.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
podlahy poker